Autoconeixement

ASISB, és conscient de la importància d’atendre el desenvolupament de la competència de la intel·ligència intrapersonal i la integra dins del currículum.

Durant tota l’etapa escolar es treballa la gestió de les emocions i durant l’etapa de Primària, ESO i Batxillerat es desenvolupa conjuntament el programa creatiu de resolució de conflictes.

Els alumnes aprenen a fer introspecció i conèixer el seu jo autèntic.

L’autoconeixement és una eina molt poderosa per l’autoestima, l’acceptació d’un mateix perquè: “sé com sóc, i m’agrada!”.

És el començament de la construcció d’una vida, on les necessitats materials no les imposa una societat consumista, perquè el que de debò importa, ho tinc.

L’acompanyament, els espais en silenci i les grans preguntes, fan que l’alumne obtingui una vida interior rica plena de recursos i són una de les formacions més importants que ofereix el centre.

Els especialistes acompanyen a l’alumne de manera personalitzada en tota la seva etapa escolar progressant qualitativament cap a un creixement personal que proporcioni la maduresa suficient per enfrontar els reptes de la futura vida dels nostres alumnes.