PROGRAMA INTERNACIONAL

La missió del programa internacional és crear un món millor a través de l’educació. Aquest programa és reconegut per la seva reputació de qualitat, excel·lència i lideratge pedagògic. Aconseguint els objectius a través del treball en col·laboració i fent participar activament a tots els qui formen part de l’organització, particularment a l’equip docent.

Es fomenta l’enteniment i el respecte intercultural, no com a alternativa al sentit d’identitat cultural i nacional, sinó com un aspecte essencial de la vida al segle XXI.

El Batxillerat Internacional té com a meta formar joves solidaris, informats i àvids de coneixement, capaços de contribuir a crear un món millor i més pacífic, en el marc de l’enteniment mutu i el respecte intercultural.

Educación IB

 QUÈ ÉS L’EDUCACIÓ IB?

El programa consta de 4 programes que estimulen als alumnes per aconseguir els seus reptes professionals com a personals.

PRIMÀRIA

El Programa (PEP), permet als alumnes formar-se per ser solidaris i educar-se en un aprenentatge actiu durant tota la seva vida.

Programa ESO

ESO

El Programa (PAI) és un programa dins d’un marc acadèmic rigorós per establir connexions pràctiques entre els estudis i el món real.

Programa de batxillerat

BATXILLERAT

El Programa (PD) és un programa amb el seu propi sistema d’avaluació que obre les portes a gairebé totes les universitats del món.