PROJECTE CHANGEMAKERS

1.Projecte de l’Àrtic
Contactar amb alumnes que viuen en una de les zones més inhòspites del planeta (Àrtic Siberià) per a conèixer noves realitats i compartir experiències, caixes amb tresors i il·lusions que viatgen de punta a punta del planeta. Ens interessa educar en una visió respectuosa, solidària i multicultural.

2.Projecte Apadrinem els Ximpanzés
Recaptem fons econòmics a través de diverses activitats proposades pels propis alumnes (cursa solidària del Cros de St Cugat, col·laboració amb Creu Roja, venda de pastissos…) per apadrinar ell Bongo, el Juanito, l’Àfrica i el Nico. Un èxit!!!

3. Salvem a les tortugues Babaues.

A través de diversos equips de treball, (cada equip representa:  un animal en perill d’extinció. Proposem solucions en grups de 7 alumnes  en una pluja d’idees  per poder salvar-los .

Les millors idees per salvar a les tortugues Babaues es graven en un pen-drive i es porten a l’ equip de professionals del CRAM (Centre de Recuperació d’Animals Marins) on fem la visita a les instal.lacions  i ens informem de com salven a aquestes tortugues, la majoria ferides pels objectes  de plàstic que contamina els nostres oceans. 

Objectius. Formar alumnes compromesos amb el medi ambient i els problemes de contaminació del nostre planeta. 

  1. Els nostres boscos.

Campanya de neteja del nostre entorn. Els alumnes d’infantil surten preparats per recollir plàstics i deixalles del bosc. Ens adonem de la importància de cuidar el nostre entorn. 

CHESS

Objectius: Desenvolupament del pensament estratègic i de la Intel·ligència espacial dels nostres alumnes.

Fomentem habilitats socials i treballem les emocions.

CHESS
Campionat Chess
Guanyadors Chess
Final de Chess
Campionat Chess

COMUNICATION SKILLS

Objectius: Un programa d’oratòria per aprendre a parlar amb públic. A través de les presentacions, les lectures, els debats i l’expressió oral, els nostres alumnes s’acostumen a parlar davant dels seus companys i a escoltar des del respecte actiu.

Aquesta activitat està present a gairebé totes les assignatures curriculars i els alumnes cada vegada més reforcen la seva confiança i perden la por a parlar en públic.

MÚSICA

Objectius: La disciplina del violí dins l’horari lectiu, ens permet treballar la sensibilitat amb  un instrument molt difícil de tocar.

A través del mètode d’aprenentatge MUSIC MIND GAMES i MÊTODE SUZUKI, la nostra especialista, la Marta Ortega, aconsegueix que els nostres alumnes es motivin per seguir aprenent sense frustracions i creant vincles d’amor per sempre amb la música.

DANSA

Objectius: La disciplina de la dansa dins l’horari lectiu ens permet aprendre un llenguatge universal a través de la coordinació entre l’ànima i el cos.

Un canal de comunicació que ens permet exterioritzar les emocions com amb cap altre llenguatge.

ESPORT

IDIOMES

Objectius: Considerem l’aprenentatge dels idiomes un passaport que obrirà moltes oportunitats en el futur dels nostres alumnes.

Tenir una formació  plurilingüística no és només donar eines fonamentals de comunicació, és educar en una mentalitat multicultural i de respecte. Les escoles tenim la gran responsabilitat de  formar ciutadans del món.  

Anglès, Francès, Alemany, Català i Castellà.

S.T.E.A.M

Science (ciència), Technology (tecnologia), Engineering (enginyeria) Art (art) and Mathematics (matemàtiques).

Objectiu. Aconseguir objectius curriculars d’aquestes assignatures utilitzant la robòtica i la programació com un nou llenguatge tecnològic .

A l’aprendre fent (earning by doing) aconseguim que l’alumne s’involucri al màxim i interioritzi, aconseguint un aprenentatge significatiu i actiu que perdura en el temps.

Aprendre de manera activa motiva a l’alumne i el porta a pensar en un nivell de complexitat molt més alt que amb l’aprenentatge convencional.

EQUIP EDUCATIU

Un equip humà amb experiència. La majoria ha treballat en escoles internacionals. Compromesos amb el projecte i amb la iniciativa necessària per descobrir el talent de cada un dels nostres alumnes.

Un equip amb l’energia necessària per seguir innovant sense caure en les rutines que maten la creativitat a les escoles. Som conscients de la importància d’involucrar-se de manera afectiva amb els alumnes, creiem és l’única manera que ells s’empoderin i aconsegueixin que el seu propi  aprenentatge es torni significatiu.